Iesiri in oras

Beneficiiarii asociatiei ies impreuna cu voluntarii in oras la o terasa, intr-un parc, la muzeu, etc. Scopul acestor întâlniri este de-a schimba mentalități cu privire la persoanele cu dizabilități și pentru a conștientiza persoanele cu dizabilități că nu sunt niciodată singure

04.08.2021 –  Centrul Istoric Oradea

Un timp special alături de persoane speciale din asociația persoanelor cu dizabilități Nu ești niciodată singur !

27.07.2021 – Centrul Istoric Oradea

Un timp special alături de persoane speciale din asociația persoanelor cu dizabilități Nu ești niciodată singur !Mulțumim voluntarilor Cristina Sîrb , Daniela Tudorache , Ioana Chirodea și Florin Soca care au fost alături de noi!

21.07.2021 – Centrul Istoric Oradea

În această după-amiază asociația persoanele cu dizabilități Nu ești niciodată singur Bihor, am avut o întâlnire de socializare și am servit o masă împreună cu câteva persoane cu dizabilități din Oradea! La această întâlnire am discutat despre importanța unități persoanele cu dizabilități, organizarea de evenimente specifice persoanelor cu dizabilități! Mulțumim voluntarilor Corina Ursut Denisa Sala și Bogdi Gordan care și de data aceasta v-ați pus la dispoziția persoanelor cu dizabilități! Împreună suntem mai puternici! #sepoate

14.07.2021 – Centrul Istoric Oradea (Restaurant Black Eagle)

Astăzi asociația persoanele cu dizabilități Nu ești niciodată singur, am avut o întâlnire de socializare cu o parte din beneficiari și voluntari asociației la o terasă din centrul orașului Oradea. Scopul acestei întâlniri este de-a schimba mentalități cu privire la persoanele cu dizabilități și pentru a conștientiza persoanele cu dizabilități că nu sunt niciodată singure. Săptămâna viitoare vom selecta 12 persoane cu dizabilități pe care le vom scoate în oraș! Prin această postare provoc toți prieteni mei din listă în această vară să scoată în oraș o persoană cu dizabilități!

Doneaza

De ce sa ne sustii?

Scopul Asociației este de a identifica și sprijini persoanele cu dizabilități in vederea imbunătățirii calității vieții acestora prin valorificarea potențialului maxim a fiecărei personae, susținand o viață activă prin inlăturarea “barierelor” fizice, culturale și/sau emotionale.

ASOCIATIA PERSOANELOR CU DIZABILITATI
"NU ESTI NICIODATA SINGUR" BIHOR

Sediul social: str. Ion Păun Pincio, nr. 6, 410128 Oradea, Romania

Cont bancar deschis la Banca Transilvania, filiala Oradea.
Cod IBAN – RON: RO48BTRLRONCRT0580472401
Cod IBAN – USD: RO02BTRLUSDCRT0580472401
Cod IBAN – EUR: RO95BTRLEURCRT0580472401
Cod IBAN – GBP: RO53BTRLGBPCRT0580472401