Iesiri la iarba verde

Desfășuram activități sportive, jocuri, discuții libere, gatim-servim o masa (gratar, bograci, etc)

29.05.2021 – Lacul Vida
Astăzi am avut o ieșire la picnic împreună cu o parte din tinerii bisericilor creștine Hidisel, Luncasprie și Sitani unde am gătit împreună, am desfășurat activități sportive, jocuri, discuții libere și împreună am hotărât:
  1. Să promovăm comuna Dobrești și comuna Pomezeu și obiectivele turistice din zonă, astăzi promovăm Lacul Vida din comuna Dobrești. Lacul Vida este un lac de acumulare artificial, în localitatea Luncasprie. Deversorul este sub formă de pâlnie, și creează un efect vizual de poveste.Un lac cu apă de o culoare cum numai în zonele tropicale întâlneşti, peşteri neexplorate, păduri şi stânci impresionante.
  2. Să participăm la acțiuni civice privind curățenia comunelor si să păstrăm curățenia în jurul locuinței , când ieșim în natură să lăsăm curat în urma noastră.
  3. Să privim persoanele cu dizabilități cu empatie și în același timp să respectăm persoanele cu dizabilități prin acțiuni practice cum ar fi:
    a) Niciodată nu parcăm pe locul de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități
  4. b) Când întâlnim o persoană cu dizabilități o considerăm egală cu noi și nu inferioară
    c) Participăm ca voluntari la diferite evenimente și organizam evenimente caritabile sau acțiuni de ajutorare a persoanelor cu dizabilități și a celor din categoriile vulnerabile.Credința în Dumnezeu= #iubimnatura #iubimaproapele #iubimcomunitatea
10.07.2021- La Luncasprie

Astăzi asociația persoanele cu dizabilități ,, Nu ești niciodată singur ” Bihor, am avut o întâlnire de încurajare și motivarea cu tema ,,Nu te îngrijora”. Cu ocazia acestei întâlniri am avut și un timp de socializare, unde am servit și o masă pregătită de un grup de tineri din bisericile creștine din comuna Dobrești. La aceasta întâlnire a participat și primarul comunei Dobrești domnul Florin Copos însoțit și de domnul viceprimar Ovidiu Soca care au avut un mesaj de încurajare pentru personale cu dizabilități și care ne-au asigurat de tot sprijinul pentru organizarea de astfel de întâlniri și în viitori 4 ani să facem împreună o comună accesibilă și primitoare pentru persoanele cu dizabilități! Împreună suntem mai puternici! #sepoate

14.08.2021 – La Varciorog

O zi specială alături de persoane speciale din asociația persoanelor cu dizabilități” Nu ești niciodată singur “la un picnic în Vârciorog! Mulțumim voluntarilor și sponsorilor care sau implicat în organizarea acestui picnic! Mulțumim preotului Lazăr Laurenţiu și” Asociația de Scleroză Multiplă din România” care au pus la dispoziția noastră un microbuz pentru transportul persoanelor cu dizabilități! Mulțumim familiei Ambrău pentru sucul natural, Mulțumim bucătarului Radu Popa , care a gătit pentru noi, mulțumim GRD- Transport și Transport Frigorific pentru duba frig pusă la dispoziția noastră! Împreună suntem mai puternici! Dumnezeu să binecuvânteze toate persoanele cu dizabilități din România și pe toți aceia care se implică pentru îmbunătățirea calități vieții persoanelor cu dizabilități!

26.09.2021 – La Spinus

O zi specială alături de persoane speciale din asociația persoanelor cu dizabilități” Nu ești niciodată singur “în colaborare cu Asociația Deficienților Locomotori Bihor, la un picnic în comuna Spinus la ,, Casa Bunicilor “! Mulțumim familie Vasile Stef, care ne-a găzduit și primit cu multă dragoste în această locație, mulțumim voluntarilor și sponsorilor care sau implicat în organizarea acestui picnic! Mulțumim preotului Lazăr Laurenţiu și” Asociația de Scleroză Multiplă din România “care au pus la dispoziția noastră un microbuz pentru transportul persoanelor cu dizabilități! Mulțumim familiei Ambrău pentru sucul natural, mulțumim bucătarului Radu Popa, care a gătit pentru noi, mulțumim GRD- Transport și Transport Frigorific pentru duba frig pusă la dispoziția noastră. Mulțumim voluntarilor: Marius Craciun, Florin Soca, Andrei Ambrau, Elisei Ambrau, Ambrau Sebastian, Gordan Salomeea, Bogdi Gordan, Rebeca Perț! Împreună suntem mai puternici! Dumnezeu să binecuvânteze toate persoanele cu dizabilități din România și pe toți aceia care se implică pentru îmbunătățirea calități vieții persoanelor cu dizabilități!

Doneaza

De ce sa ne sustii?

Scopul Asociației este de a identifica și sprijini persoanele cu dizabilități in vederea imbunătățirii calității vieții acestora prin valorificarea potențialului maxim a fiecărei personae, susținand o viață activă prin inlăturarea “barierelor” fizice, culturale și/sau emotionale.

ASOCIATIA PERSOANELOR CU DIZABILITATI
"NU ESTI NICIODATA SINGUR" BIHOR

Sediul social: str. Ion Păun Pincio, nr. 6, 410128 Oradea, Romania

Cont bancar deschis la Banca Transilvania, filiala Oradea.
Cod IBAN – RON: RO48BTRLRONCRT0580472401
Cod IBAN – USD: RO02BTRLUSDCRT0580472401
Cod IBAN – EUR: RO95BTRLEURCRT0580472401
Cod IBAN – GBP: RO53BTRLGBPCRT0580472401