Vizita la domiciliul persoanei cu dizabilitati

Un grup restrans de personae cu dizabilitati viziteaza o persoana cu dizabilitati cu scopul de a o incuraja, de a o cunoaste

20 mai 2021 – la Florina Pater

Astăzi am avut bucuria de a sărbători împreună cu familia Pater din Tinca, ziua de naștere a Florinei. Florina este o tânără de 22 de ani din Tinca, diagnosticată cu o boală rară , care i-a distrus palmele și care îi produce dureri zilnice,dar în ciuda acestor probleme de sănătate ,Florina nu se dă bătută.În urmă cu câțiva ani și-a descoperit darul de a picta și de-a atunci a pictat zeci de tablouri! Florina, ești un mare exemplu de voință pentru noi toți!

19 mai 2021 – in vizita la Sergiu Tant

Astăzi împreună cu Florin Mihuț, am vizitat un frate de suferință și un adevărat erou care în ciuda suferinței și a barierelor din viață a rămas un om cu o credință puternică și cu un zâmbet care înseninează orice inimă întristată.Cel mai frumos și mai motivant zâmbet este acel zâmbet care vine dintr-o inimă zdrobită și dintr-un trup atins de suferință,să zâmbești când toate lucrurile în viața sunt roz este normal ,dar să zâmbești când toate lucrurile sunt împotriva ta este supranatural! PS:Zâmbiți până mai aveți dinți!

17 aprilie 2021 – in vizită la Veronica Varga din Bicaci

Veronica este o tânără specială care în ciuda dizabilității nu s-a dat bătută, a terminat doar 8 clase pentru că situația nu i-a permis să urmeze mai departe studiile, dar asta nu a oprit-o să studieze în particular, ne mărturisea astăzi ca sunt zile când citește o carte într-o singură zi, iar asta reiese din vocabularul ei foarte bogat, vorbește limba engleză, scrie poezii, iar visul ei este ca în toamnă să se înscrie la liceu. Mulțumim Veronica pentru motivarea și încurajarea care ne-ai oferit-o, noi am venit să te motivăm să îți aducem o bucurie și am venit de la tine motivați și plini de bucurie! #sepoate

19 martie 2021 – la Diosig in vizita la Matei

Matei a primit un scaun electric si o tableta. Astfel, el va putea sa se deplaseze mult mai usor si va putea participa la cursurile online.

 https://www.youtube.com/watch?v=LLBkvs5qqkY

Doneaza

De ce sa ne sustii?

Scopul Asociației este de a identifica și sprijini persoanele cu dizabilități in vederea imbunătățirii calității vieții acestora prin valorificarea potențialului maxim a fiecărei personae, susținand o viață activă prin inlăturarea “barierelor” fizice, culturale și/sau emotionale.

ASOCIATIA PERSOANELOR CU DIZABILITATI
"NU ESTI NICIODATA SINGUR" BIHOR

Sediul social: str. Ion Păun Pincio, nr. 6, 410128 Oradea, Romania

Cont bancar deschis la Banca Transilvania, filiala Oradea.
Cod IBAN – RON: RO48BTRLRONCRT0580472401
Cod IBAN – USD: RO02BTRLUSDCRT0580472401
Cod IBAN – EUR: RO95BTRLEURCRT0580472401
Cod IBAN – GBP: RO53BTRLGBPCRT0580472401